kezdőlap szakterületek elérhetőség megbízási díjak
dr. keserű ákos

Az alapító dr. Keserű Ákos ügyvéd az ügyvédi iroda megalapítását megelőzően a közigazgatásban tevékenykedett Hévíz Város jegyzőjeként 12 éven keresztül.

Az iroda vezetője és alapító tulajdonosa az állam és jogtudományi egyetemi végzettségén kívül igazgatás szervezői diplomával is rendelkezik, ezért a közigazgatási hatósági eljárások és közigazgatási ismereteket igénylő perekben az átlagost meghaladó ismeretek birtokában van, amely az ilyen jellegű peres eljárásokhoz nagymértékű szakmai hozzáértést is biztosít az elengedhetetlen jogi ismereteken és felkészültségen túl.

szakterület

Ingatlanjog, polgári jog, közigazgatási jog

végzettség

Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

Államigazgatási Főiskola

dr. keserű áron

Jogi tanulmányait az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának nappali tagozatán végezte cum laude eredménnyel.

Az egyetemi tanulmányok befejezését követően – 2020 szeptember hó 1. napjától – Dr. Keserű Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltjeként dolgozik.

Érdeklődése leginkább a büntetőjog, az ingatlanjog valamint a társasági jog felé orientál. Munkaköri feladatai közül a külföldiek idegenrendészeti ügyeinek intézése a kedvenc szakterülete. Családi ügyvédi iroda lévén módja van megismerkedni a többi jogterületen jelentkező feladatokkal. Számítástechnikai ismeretei és nyelvtudása megfelelően segítik az ügyvédi iroda működését.

szakterület

Idegenrendészet, büntetőjog, családjog

végzettség

Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar

nyelvtudás

angol, német